Sluiten
zonnebrand creme

Zonnebrandpoeder of zonnebrandcreme?

U kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van zonnebrand crème, maar tegenwoordig ook van zonnebrand poeder. Wat zijn de verschillen tussen deze twee producten? In dit artikel zetten we de voor- en nadelen van allebei de opties op een rijtje.

De warmste periode van het jaar is weer aangebroken, waardoor het erg belangrijk is om goed op jezelf te laten. Duidelijk is namelijk dat lang in de zon liggen niet goed voor je is. Als je dat wel doet, is het ontzettend belangrijk om gebruik te maken van zonnebrand. Tegenwoordig zijn er hiervoor allerlei soorten producten beschikbaar. Zo kunt u zonnebrand crème, maar ook zonnebrand poeder aanschaffen.

Zonnebrand poeder vs creme

Met zonnebrand crème én poeder kunt u in ieder geval goed voorbereid in de zon gaan liggen. Echter zijn er wel de nodige verschillen tussen deze twee producten. Een belangrijk verschil is dat de zonnebrand crème in uw huid trekt, terwijl de poeder op de huid blijft plakken. Dat laatste is beter voor uw gezondheid en logischerwijs ook voor uw huid. Een goede reden om mogelijk voor poeder te kiezen.

Pluspunten zonnebrandpoeder

Een ander pluspunt van de poeder is dat het eigenlijk direct effect heeft op uw huid. Bij de crème zit dat net iets anders in elkaar. Als u uw huid wil beschermen door middel van zonnebrand crème, moet het eerst dertig minuten intrekken.

Zonnebrand crème

Zonnebrand crème staat altijd erg goed. Ideaal is dat er veel verschillende soorten producten zijn, waardoor u goed zelf een keuze kunt maken. Het is erg belangrijk om hier goed op te letten. Vaak worden er namelijk ook producten aangeboden die helemaal niet werken, wat slecht is voor uw huid als u in de zon ligt.

Contact opnemen

Als u twijfelt over wat een product met u doet, of wat nou precies de verschillen zijn tussen twee producten, kunt u uw vraag bij Brushonblock stellen. Op onze faq-pagina geven wij antwoord op de vragen die ons het meest gesteld zijn. Daarnaast kunt u uiteraard contact met ons opnemen om te zorgen dat u uw huid op de beste manier kunt beschermen tegen de krachten van de zon.

Terug naar overzicht