Sluiten
zonnebrandspray of zonnebrandcreme

Zonnebrandcrème of zonnebrandspray

Welke zonbescherming is het best?

Gelukkig, de zomer is eindelijk begonnen en we kunnen weer lekker genieten van en in de zon!

Maar je wilt je natuurlijk wel goed beschermen. Hoe belangrijk dat is weten we inmiddels maar al te goed. Maar wat is de beste zonnebrandspray of zonnebrandcrème van 2021?

Het liefst doen we dat met zonbeschermers met natuurlijke ingrediënten. Maar al te vaak is uit wetenschappelijke onderzoeken gebleken dat er veel chemische ingrediënten in zonnebrandproducten zitten, die schadelijk zijn voor de huid. Een natuurlijke zonnebrand is dan het beste.

Gelukkig bevatten de producten van Brush on Block uitsluitend natuurlijke ingrediënten.

Zonnebrandcrème of zonnebrandspray

De meesten van ons gebruiken al een dagcrème met een ingebouwde SPF-factor. Deze bescherming zit tegenwoordig in bijna alle dagcrèmes.

Het maakt in feite niet uit of je een hele dure of een budget crème of moisturiser koopt, de SPF-factor is een vastgestelde hoeveelheid bescherming tegen de UV-stralen van de zon.

De grootste irritatie: vaker dan één keer insmeren

Daarnaast beschermen we ons met zonnebrandcrèmes en -sprays wanneer we echt de zon ingaan, zoals een dagje strand of uitgebreid een terras pakken.

Eén maal insmeren of sprayen vinden we meestal wel prima, maar prettig is het niet.
Crèmes en sprays plakken immers aan je kleren, badkleding en vooral aan het zand. Hoe irritant! En ze bezorgen je ook nog een ongewenst glimmende huid…

De zonbescherming van Brush on Block in poedervorm!

Dat bijsmeren en bijsprayen vinden we dus maar niets. Alleen biedt één keer smeren of sprayen dus niet genoeg bescherming voor langere tijd.

Tijd dus voor een oplossing. Die is er nu in de vorm van een gezichtsbrush met ingebouwde poeder, die een hoge SPF-factor bevat.

Deze zonbeschermer bevat alleen natuurlijke ingrediënten zoals mineralen en is niet schadelijk voor je huid.

En belangrijker: het gebruik voelt heerlijk licht op de huid, in tegenstelling tot al die andere producten.

Dit wil je: matteren in plaats van glimmen!

Deze brush matteert juist de huid in plaats van dat je ervan gaat glimmen. Je kunt hem op je gezicht gebruiken, maar ook op bijvoorbeeld je armen.

Uiteraard neem je dit soort handige Brush on Block producten ook nog eens gemakkelijk mee in een handtasje of je strandtas!

Terug naar overzicht