Sluiten
lippen stiften

Lipgloss die lang blijft zitten

Gelukkig blijft lipgloss tegenwoordig steeds langer goed nadat je het aanbrengt. Want als je een goede lipgloss koopt die volgens de laatste inzichten is gemaakt, gaat het langer mee dan wat je van vroeger gewend bent. Want iedereen wilt toch een lipgloss die lang blijft zitten.

Want zeg nou zelf: op twintig keer per dag je lippen bijwerken zit je natuurlijk echt niet te wachten. Voor veel drogisten en cosmeticawinkels is het immers een veelgehoorde klacht: vrouwen die om de tien minuten de stick met lipgloss erbij moeten halen omdat het goedje slecht blijft zitten. 

Ook herken je vast dat veel vrouwen ervoor kiezen om dan zelfs maar helemaal geen lipgloss meer op te doen. Wat is nou echt een betrouwbare lipgloss? Hieronder leggen we het uit!

Wat is de oplossing om je lipgloss lang te laten zitten?

Veel vrouwen gebruiken de voordelige B-merken van supermarkten en drogisterijketens, die ondanks hun mooie praatjes niet waarmaken waarvoor ze staan. Wie wat verder zoekt, zal ontdekken dat er lipgloss bestaat die je op een dag maar één keer aanbrengt. 

Schoonheidsspecialisten uit Vlaanderen zweren bij het Belgische merk Brush on Block. Dit merk spreekt graag van ‘lipolie’ in plaats van lipgloss. In hun goedkopere range tref je een paar aantrekkelijke varianten.

Lipolie-setje van twee of van drie

Daarnaast is een echte aanrader de trio-set van Brush on Block, waarbij je kunt afwisselen met drie flacontypes lipbescherming. Ook heeft het Belgische cosmeticamerk een duo-setje: lipolie in combinatie met een bijpassende translucent brush. Wil je met eigen ogen zien wat we hier allemaal benoemen? Kijk dan op onze pagina met al onze lipgloss.

De hele dag laten stralen en bescherming tegen UV-straling 

Bij de producten die we in dit blog benoemen, zien je lippen er hetzelfde uit als bij een kwalitatief hoogwaardige lipgloss, maar alleen al de voordeligste variant van de lijn van Brush on Block protective mineral lipolie heeft simpelweg betere eigenschappen. Deze laten je lippen wél gewoon de hele dag laten stralen en beschermen tegen UV-straling en blauwlichtschade.

De verschillende soorten lipolie van Brush on Block hebben deze drie eigenschappen:

• De uitgekiende mix van bestanddelen verzacht, kalmeert en verrijkt de lippen

• De toevoeging van speciaal geselecteerde antioxidanten bieden extra bescherming aan de gevoelige huid

• Ze gaan vochtverlies tegen, waardoor de ‘natuurlijke sappigheid’ van lippen gewoon aanblijft.

Terug naar overzicht