Sluiten
spf bescherming

Voorkom huidproblemen met SPF-producten

De zomer komt eraan: tijd om onze huid te beschermen tegen de zon

Zonnige maanden zijn weer in aantocht en daar willen we natuurlijk heerlijk van genieten. Buiten zijn, buiten eten, buiten sporten en bewegen! Een goede bescherming van de huid is daarbij heel belangrijk, want de zonnekracht wordt elk jaar weer sterker. 

Ook buiten de zomermaanden is het dus belangrijk geworden om de huid hiertegen goed te beschermen. De UV-stralen van de zon zijn niet te vermijden en schadelijk voor de huid. 

Verkleuringen (hyperpigmentatie), acné en vroegtijdige veroudering (lijntjes en rimpels) zijn het gevolg van blootstelling aan UV-stralen en het zonnetje.

Hoe bescherm je je huid tegen de zon?

Niet in de zon gaan zitten. Of met huidverzorgingsproducten werken die voorzien zijn van een SPF-ingrediënt. SPF staat voor Sun Protection Factor en die is te vinden van milde bescherming tot bijna volledige bescherming (factor 5 tot 50). Als we een dagje naar het strand gaan, nemen we zonnebrandcrème mee en smeren we ons goed in om niet te verbranden.

Tegenwoordig zijn SPF-ingrediënten ook te vinden in de dagelijkse gezichtsverzorging zoals dag- en nachtcrèmes. Een nadeel van deze SPF in crèmes is dat ze meerdere keren per dag aangebracht moeten worden. 

En deze crèmes voelen vaak al als een dikkige, vettige laag op een huid die al bezweet raakt. Maar daar is nu een perfecte oplossing voor.

SPF in poedervorm

Brush on Block heeft nu namelijk een SPF-bescherming in poedervorm. Ideaal om je huid door de dag heen te blijven beschermen. Het is een poederbrush met geheel natuurlijke bestanddelen, die de hele dag actief is. 

Dus geen nieuwe lagen creme, maar een laagje poeder gedoseerd uit onze brushes, voor een perfect resultaat! Behalve doorlopende protectie tegen de zon heb je dus ook geen glimmend gezicht meer.

Deze brush doseert, is lichtgewicht, mooi vormgegeven en je kunt hem overal mee naartoe nemen. Niet voor niets staat ons product tegenwoordig in de must-have lijsten.

Terug naar overzicht