Sluiten
andrea wetsel

Brush on Block natuurlijke huidverzorging

Het Belgische A-merk huidverzorging

Brush on Block is het duurzame merk dat Susan Posnick in 2011 lanceerde. Na een loopbaan als visagiste die topmodellen en de beroemdheden der aarde als klant had, zorgde huidkanker voor een grote verandering in haar denken en haar loopbaan. 

Andrea Wetzel
Andrea Wetzel, CEO en oprichter van Brush On Block

Posnick ontwikkelt samen met Andrea Wetsel (de oprichter van Brush on Block) sindsdien hoogwaardige huidverzorgingsproducten waarbij de menselijke gezondheid op plek één staat. Zij was hiermee een van de eersten.

De natuurlijke manier om de huid te verzorgen

Bij alle artikelen van Brush on Block draait het om een speciaal mineraal dat beschermt tegen zonnestraling, wat een remmende werking veroorzaakt op de processen van veroudering en verbranding. Alles is eraan gelegen om gemakkelijk en doelmatig bescherming te bieden aan alles wat ziekmakend en verouderend kan werken. 

Elk artikel van Brush on Block treedt op tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals ziektekiemen, uitlaatgassen en bacteriën. Alle serums, maskers en zonbeschermers zijn vervaardigd met het oog op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Het gebruik van hoogwaardige ingrediënten zonder lichaams-oneigen bestanddelen garandeert daarom een gezonde, glanzende en vitale huid.

Wat zijn de vijf pijlers van Brush on Block?

Het Belgische bedrijf richt zich op vijf pijlers:

  • Huidveroudering
  • Pigmentatie
  • Acne
  • Allergische reacties
  • Onzuiverheden

In tegenstelling tot veel andere reinigers, toners en crèmes van andere merken is er een snellere en gegarandeerde inwerking. 

Paradepaardje: het SPF-ingrediënt

Het paradepaardje van Brush on Block is het gepatenteerde SPF-ingrediënt. SPF staat voor Sun Protection Factor, maar wordt door de Vlamingen naast hun zonnebrandcrème ook gebruikt in allerhande gezichtsverzorging voor zowel dag en nacht. 

Als je vindt dat het te veel een vetlaag geeft op de huid, dan hebben ze ook een poedervorm (een brush), die de hele dag actief blijft. Met andere woorden: de hele dag bescherming tegen de zon, maar dan zonder glimmend gezicht! 

Terug naar overzicht